Суббота, 04.05.2024, 05:55 | Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход
 

 

Проїзд з Березняків на Правий берег розвантажать
21:43


Київський міський голова Леонід Черновецький підписав розпорядження про затвердження проекту реконструкції транспортної розв’язки на перетині Дніпровської набережної та проспекту Возз’єднання, якою зараз проїжджає близько 70 тис. автомобілів на добу. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Денис Басс, інформує «Главред» пресс-служба КМДА.

За словами Басса, реконструкція розв’язки передбачає будівництво проколу у бік руху від Дніпровської до Русанівської набережної під насипом проспекту Возз’єднання у районі мосту Патона. Окрім того, заплановано побудувати лівоповоротні заїзд на міст з Дніпровської набережної і з’їзд з мосту на Русанівську набережну, а також правоповоротні з’їзд з мосту на Дніпровську набережну і заїзд на міст з Русанівської набережної.

«Ця реконструкція допоможе вирішити питання з заторами на даній ділянці, зокрема, значно спрощеним буде проїзд з Березняків на Правобережжя та навпаки. Пропускна спроможність розв’язки становитиме майже 15 тис. авто за годину. Роботи, згідно з проектом, буде виконано протягом 18 місяців», – зазначив Басс.

За його словами, реконструкція також передбачає організацію зеленої зони площею 14 тис. м. кв. поблизу цього транспортного об’єкту. Окрім того, планується реконструкція мосту Патона, який хочуть розширити до 8 смуг. Це дозволить збільшити пропускну спроможність мосту до 5 тис. 600 автомобілів на годину і продовжити його експлуатацію на 70 років після часу реконструкції, яку, до речі, включено до комплексу заходів на 2008-2012 роки, спрямованих на вирішення проблемних питань транспортної галузі Києва.

«Для покращення сполучення між правим і лівим берегами міста також планується будівництво транспортної розв’язки біля станції метро «Дніпро», яка дасть можливість прибрати тут світлофори і збільшити пропускну спроможність на 2 тис. автомобілів за годину. Реалізувати цей проект ми збираємося до кінця наступного року», – розповів Басс.

Також планується будівництво тунелю під Дніпром від станції метро «Лівобережна» до площі Перемоги, що забезпечить пропускну спроможність 30 тис. автомобілів на добу.

Просмотров: 1504 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]